dimarts, 9 de juny de 2009

Trencanous "l'alter ego" de l'Esteve


Ni en el teu blog ni en el meu.
Ha sigut en un altre lloc d'aquest univers fascinant, intimista, exasperant, subtil, simpàtic, immens, dels internautes lectors-escriptors.
He llegit el millor text que has escrit mai!.
Se que t'ha arribat al fons de l'ànima la dura travessia del nostre admirat Capità.
I se (et conec prou be), que has plorat.
I val la pena, molt, plorar, emocionar-se per les coses que ens arriben a l'ànima d'aquesta manera tant viva.
No deixis el vaixell, si et plau.
Se que no ho faràs. Tu no ets dels que "abandonen" els companys a la seva sort.
Saps que t'estimo germà....
Molt!.

3 comentaris:

Trencanous ha dit...

Crec que el pas dels anys em permeten reconnèixer el que és verdaderament important: l'amor, l'amistat, la noblesa, la senzillesa, la sabiesa... Exemples com el capità són sàvia de vida, encara que ell estigui en risc de perdre la seva. I no sols el capità. No molt lluny de nosaltres hi ha exemples meravellosos que m'estremeixen profundament.

Ana Gallardo ha dit...

Al final no pudo ser, no podremos brindar por su recuperada salud, pero no dejemos de brindar, por su recuerdo, por el amor que repartió y el que hizo bratr a su alrededor, por lo bueno que ha sacado de todos nodostros, por habernos enseñado a reconocer, si, reconocer, las cosas realmente importantes. Brindemos porque gracias a él ahora sabemos hablar y poner nombre a lo importante, porque ahora podemos estremecernos profundamente.

A los dos, gracias.

蛋餅不加蔥Amber ha dit...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色