divendres, 20 de febrer del 2009

El Pau ha complert 11 anys!.


El Pau es el meu nebot petit. I es "una passada" de persona.

Es molt especial.

Jo soc de les persones que crec, que la Mare Natura, (capriciosa com és), de vegades fa neixer algú amb una mancança i amb el temps, t,en adones que ha compensat aquell error amb unes qualitats extrahordinàries per una altre banda.

I el Pau n,es un exemple.

Per una banda, recorda moltìssim el seu pare de petit, peró per un altre cantó, té uns trets tan especials en el seu caràcter, que el fan molt, molt .... especial.

El Pau es home de poques paràules. Peró si obre la boca....atents!. Segur que el que explica no té desperdici. Les seves reflexions sobre la vida, la família, la natura....ja m,agradaría a mí moltes vegades que fossin meves!.

Era molt petit, molt, quan un día en una reunió familiar, ens va dir mentre escoltava les nostres converses intrascendents una tarda d,estiu: Ei!. No us descuideu de pensar amb el cap!.

Aquestes son les "sortides d,en Pau".

Aquest estiu, varem fer un viatge de quince díes junts per la Bretanya. Mai havía gaudit tant de la companyía d,un nen.

I amb la seva càmara fotogràfica, ens va deixar en evidéncia a tots els adults. Com pot ser que ell vegi coses que els altres no veiem?. Ah, misteri.

I es molt generós. I sofert. Fins un extrem que va fer que l,admiressim profundament.

Va patir una crisi del seu estat de salud, que va fer que passessim tot un día en un hospital francés, prop d,Euro Disney, amb la cual cosa, ens varem perdre l.anada al Parc que era el colofó del nostre viatge i especialment atractiu per els nens.

Ni una queixa!.

Va perdre tant de pes que semblava que es fonía....i ni una queixa!. Vómits i mes vómits, nit i día...i mai, mai va sortir d,ell res que no fos un "vaig fent" quan l,hi preguntàvem com es trovaba.

Admiràble!.

Estimat Pau. No conec ningú al que el nom que porta l,hi escaigui més!.

Anirem a Euro Disney, t,ho prometo.

T,ho mereixes mes que ningú.

T,estimo!!.
(no tinc instal.lat el corrector de català d,ençà de l,avería al meu ordinador. Perdoneu les faltes que segur que hi ha, peró no volía deixar passar mes díes en escriure aquest post d,en Pau).

1 comentari:

Esteve Muntada Molas ha dit...

Les faltes ortogràfiques són el de menys. Però posaré el meu granet de sorra perquè el teu ordinador corregeixi el català.
Això si, no deixis d'escriure per preocupacions ortogràfiques!.