dimecres, 24 de març del 2010

L'excel-lència d'un Còctel


Un còctel per ser excel-lent, ha de portar els ingredients en la seva justa mesura i no s'en pot estalviar cap.

No val posar-se a "fer invents" sobre el que ja ha estat inventat, provat, mesurat, tastat i adquirit la categoria d'excel·lència.

Si de cas, el que si es lícit es crear-ne un de nou. Perquè estem parlant de malmetre un elixir dels deus fent barreges matusseres i això es intolerable.

Moltes vegades tardem anys i anys en aconseguir aquesta "beguda personal", aquest "còctel" del que només nosaltres coneixem tots els ingredients, sabem com s'han de barrejar, com s'han de servir, com s'han de pedalejar.

I vet aquí que un bon dia perdem la fórmula!.

I recorrem a la memòria (a la desmemòria, mes aviat diria jo).

Fem la barreja.

Agitem delicadament la coctelera.

Ens posem a la boca el beuratge que recordem deliciós i......

No es aquest el gust que recordàvem. El que ens donava tants moments de plaer. Alguna cosa ha fallat.... on ens hem equivocat?.

La veritat es que no està gens malament. Continua sent un bon còctel però ha perdut l'excel-lència!.

Queda un llarg camí per intentar recuperar el que s'ha perdut. Potser durarà la resta de la vida o potser mai mes tornarà a ser igual.

Tenim tot el temps del mon i ens hem de posar a la feina.

A veure, com era?......

Mig vas de comprensió , unes gotes de saviesa, un raig d'estimació, un polsim d'optimisme, unes cullerades de complicitat, uns centilitres d'il·lusió.....

1 comentari:

Garbí24 ha dit...

I sacsejar....amb molt d'amor, es tant vital com la companyia a l'hora de prendre'l.
Ara no sé perquè m'ha vingut al cap la cançó del "remena nena".....;)