divendres, 7 de maig del 2010

"Pipí de camioner"


Imaginativa aquesta pràctica dels nostres camioners.

En Xavier, te poc mes de trenta anys i porta un camió grandiós. Transporta gasoil i a part de que necessita una "cuba" d'unes dimensions descomunals, també crida l'atenció com llueix el seu camió. El porta impecable. No es estrany doncs, que moltes vegades, camí de Barcelona a primera hora del matí, ens creuem amb ell que torna cap a casa.
En aquestes ocasions, solem dir a l'uníson:- Mira, el Xavier!.

Un dia parlàvem de la duresa de la seva feina i els inconvenients que te circular amb una "bestia" de camió com el seu.

.-Com t'ho fas si has de fer pipí?.- Ah, la pregunta del milió!.

I llavors, ens va aclarir el que per mi (digueu-me ignorant si voleu), era un misteri.

Que hi fan a les voreres de les carreteres, aquelles ampolles d'aigua plenes d'un liquid grog, que es veu clarament que no es aigua.

Podria ser cervesa?

Vi blanc de garrafa?.

Cava sense etiquetar?.

Doncs no. Es "pipí de camioner" collita del 2009-2010.....Suposo que el MOPU, s'encarrega de que les collites no vagin gaire mes enredera i en retira els estocs.

I avui, camí de Barcelona he vist una cosa molt curiosa; Un pilot d'ampolles de les que generosament recullen les miccions dels nostres camioners.

M'agradaria que abans de llençar-les al voral, les etiquetessin i així sabríem la procedència dels esforçats homes de la carretera. Es podria portar una estadística:

-Mes de Maig:.- 56 italians (16 de Nàpols, 21 Romans i la resta de la Regió de Calàbria). 103 romanesos (regió de procedència, sense especificar). 47 francesos (11 de la Bretanya, 26 de la Normandia i 10 del Rosselló). 208 espanyols (200 de El Ejido i 8 de l'Hospitalet de Llobregat i Santa Coloma)......etc. etc.

No crec que prosperi la meva proposta.

8 comentaris:

Garbí24 ha dit...

El que més em preocupa ara de aquest tema es el tamany del forat de l'ampolla.....o bé fan servir embut o pobrets camioners on van amb un camió tan gros i una eina tant......be deixem-ho estar!!!!
Bon cap de setmana

Arda ha dit...

Entre les maduixes amb nata i les "eines" dels camioners, tenim conversa per estona....
He de mirar d'esbrinar com funciona el tema del "coll d'ampolla", per altre part, una frase feta de la gent que es passa la vida a les carreteres.

Carlos l'Humil ha dit...

Analitazdades a l'atzar 20 de les 200 ampolles recollides, tenim la seguent base de treball:

9 rumaneses ( 3 amb gonocs )
7 bielorusses ( 4 amb esperma encara actiu)
2 brasilenyes ( 1 travesti )
1 costa marfilenya
1 gallega recicladada

Nota: Fem constar amb satisfacció que l'etiqueta de marca de les ampolles demostra que totes son del Montseny.

mon-elizabeth ha dit...

No,no i mil vegades nooooooooooo!
A casa meva reciclo l´oli, el plàstic, el paper etc i de tant en tant em toca agafar el meu cotxe per anar a la deixalleria amb algun vidre que no va al contenidor dels vidres (com ara un fluorescent)o algún petit electrodomèstic que es nega a funcionar.

Em nego a aplaudir el destí de les miccions dels camioners, si fan el pipí dintre de una ampolla que se l´emportin a casa i la buidin allà a on toca que a mi quan m´ha tocat canviar un bolquer ple de pipí o de caca no l´he pas tirat per la finestra.

Esteve Muntada Molas ha dit...

Recolzo la protesta de la Mon.
Ens manca educació i sensibilitat medi ambiental, en general.
Que n'aprenguin dels jugadors de futbol, que amb gran esforç col·laboren amb els seus escopits a la hidratació dels camps de futbol.
Llavors la pilota llisca suau damunt les fulletes envernissades amb els esputs dels nostres gladiadors de calça curta i sabates de claus.
A més, tenim la gran sort de que les càmeres i els realitzadors de la televisió estan sempre atents a captar els moments de glòria escupitil. És una joia veure amb quina habilitat escampen generosa i uniformement els productes muco salivars.
Segurament aquest aspecte te una relació directa amb el nivell de joc. Caldria fer un estudi i analitzar la viscositat dels esputs de cada equip, entrenador inclòs. També dels equips arbitrals. Posteriorment seria interessant fer un estudi per buscar interrelacions entre viscosistats, quines afavoreixen el joc, quines l'entorpeixen, etc... Molt interessant, no hi ha dubte.
I em pregunto, com he arribat fins aquí?
Ai! els dilluns!

Ana Gallardo ha dit...

Trencanous amigo, escuchando esta tarde el programa de radio nacional "Esto me suena", recuerdo el comentario en el contestador de un oyente que se quejaba de la manía, bastante escatológica, de los jugadores de fútbol de escupir y, la no menos perversa, de recrearse en ello de los cámaras de televisión. ¿Eras tu quien llamaba? Me encantaría saber que estamos juntos en la lectura de blogs y la escucha de programas de radio. Por mi parte, también abomino de los escupitajos y, permítaseme la licencia, del pis "on the road".

Un abrazo y disculpas por no "parlar catalá"... estoy en ello.

Agnès Setrill. ha dit...

Ostres!!!!
I els demés comentaris..hehehe!

Carlos l'Humil ha dit...

Passats els 10 dies hábils que ens obliga la llei, podem publicar que les ampolles de pipí analitzades no eren de camioners. Eren de noies que en zones de descans busquen i donen sol.lucions.