dissabte, 20 de desembre del 2008

Ens ha tocat la Grossa!!.


Ens ha tocat la Grossa!!.

Es el que voldríem cridar tots el dia 22.

Però, no podrà ser. Serà per alguns es clar. Per els demés il·lusionats mortals, que hem comprat “Loteria de Navidad”, ens tocarà el recurs de parlar del topic de la salut….

I es que aquets dies no es parla d’altre cosa al carrer.

I amb la crisi a sobre, (aquesta si que toca a tothom), l’esperança en un premi milionari, s’estén com una taca d’oli en l’imaginari de la gent.

I veta-ho aquí que:

La meva germana Eulàlia, diu que una companya de feina, ha sentit per la ràdio (no sap quina), que “la Grossa” aquest any acaba amb 7 i que tocarà a Vic.

Ja les tens, mobilitzant la família per que els comprem ( i ens comprem) un dècim acabat amb 7. “Ho ha dit un futuròleg molt bo”, (diu la companya de l’Eulàlia), ell n’ha comprat de tant segur com està de que la seva predicció es certa.

El que no diu, (punyeter), es quins son els altres números del bitllet i en quin ordre van!.

Una amiga meva de Mollet del Vallès, hem telefona per veure si podem quedar per prendre un cafè a la magnífica Plaça Major de Vic.

Ve amb la seva mare que vol comprar loteria de la Ciutat dels Sants….”como siempre toca”, diu amb el seu accent malagueny que no ha perdut amb tants anys de ser a Catalunya.

Aquesta nit (i ja es la enèsima vegada que dormo malament aquets últims temps), jo també he somiat “la Grossa” d’aquest any!.

Acabarà amb 1.

Si, si, segur. Ha estat tant clar el meu somni!.....

Es clar (visca la “redundància”), que no se quins eren els altres números. No els he vist. Axó si, segur, segur, que acaba amb 1.

De tota manera, no estic gaire convençuda de la “fiabilitat” d’aquest missatge oníric, perquè dintre el mateix somni, i a part de conduir un enorme autobús ple de gent, per uns carrers estrets i atapeïts, de ves a saber quina ciutat del mon, he trobat un “diari” de l’època adolescent del meu fill, i quan he intentat llegir-lo……els fulls, eren de salmó fumat!!.

Hem sembla, que axó, resta credibilitat a les meves dots “oníric-endevinatòries”.

Que hi farem.

Si mes no, la dea “Fortuna” ho ha intentat i m’ha enviat el seu missatge subliminal a través dels somnis.

Haurà volgut dir-me que rebré tal quantitat de diners que hauré de portar tots els meus amics amb autobús a celebrar-ho?.

M’està dient que val més que hem consoli de la decepció (un any més), de no haver fet ni les paus amb la “pedrea”, menjant salmó fumat que sap que m’agrada moltísssssim?.

Ah.

Qui ho sap?.

La solució…….dilluns 22 .



1 comentari:

Solsolet ha dit...

Hola wapa!! jo no espero q arribi el 22 per q em toki la grossa... ja m'ha tocat i doblement: la MAR i el QUIM!!!! no renegaria si em tokes algun dineret...pero malauradament no m ajudarien a conseguir allo q mes m agradaria. Aixi doncs penso q jo si q soc AFORTUNADA. BON NADAL!!!
un peto ben fort!

fes cun copiar i enganxar i mira:

http://www.ecards.co.uk/display_Ecard.php?ecard=2_48WF6bc5Zt5J