dimarts, 6 d’octubre de 2009

Un cafè amb llet.....si us plau!.


Estic fent cua a la cafeteria d'una Clínica de Barcelona on està ingressat el meu marit, recent operat del genoll.

La cafeteria en qüestió, es del tipus "self service", o sigui que el cambrer nomes ha de servir els cafès amb llet i cobrar el que cadascú porta a la seva safata: entrepà de pernil, de formatge o de truita, ensaïmada, croissant, "donut", torradetes amb mantega i melmelada (de préssec, de maduixa, de pruna etc).

Peró se l'hi gira una feina "acollonant" amb els cafès amb llet.

Si mai teniu ocasió, fixeu.vos en la quantitat de variants que te aquesta barreja tant popular i quotidiana en els nostres esmorzars.

Jo he arribat a la conclusió, que hi ha tantes maneres de fer el cafè amb llet, com persones que en beuen.

.- Un cafè amb llet curt de cafè, si us plau.....

.- Un cafè amb llet descremada....

.- Un cafè amb llet molt calenta i got de vidre.....

.- Un cafè amb llet, amb llet de soja, natural i sacarina....(aquest es el meu).

.- Un cafè amb llet freda i sacarina....

.- Un cafè amb llet descremada i.... no, no, no el vull amb sacarina, el vull amb sucre...

.- Un cafè amb llet, llarg de cafè.....

.- Un cafè amb llet freda.... si, si, directament de la nevera, si us plau....(la llet calenta fa venir "cagarrines")...

.- Un cafè amb llet!.

I...res mes?, diu el cambrer com si no s'ho acabés de creure: Algú que demana simplement: "Un cafè amb llet"!!.

Però ha estat un miratge!.

El client recula i demana: Dos sucres !.

Ai senyor!. Tan senzill que fora que tothom sortís de casa havent-se pres el cafè amb llet a la mida del seu gust.

Recordaré per molt de temps, la cara malhumorada del cambrer mirant cadascú dels clients que fèiem cua davant la màquina endimoniada dels cafès, amb una expressió de desafiament i un deix un xic impertinent.....

.- i vostè, com el vol el seu cafè amb llet?. Curt, llarg, calent, natural, fred, amb sucre integral, sucre blanc, sacarina, llet de soja, descremada, sencera, calenta, que cremi, freda de nevera, amb glaçons, amb tassa, got de vidre, per emportar, ??????????

3 comentaris:

Luthien ha dit...

Jejejeje,
doncs jo seria de les rares...
ja que el meu cafè amb llet seria precisament sense llet....

El cafè amb llet no em diu res de res, a mi posa'm un cafè cafè i si és curt millor.

Petons guapa.

mon-elizabeth ha dit...

Jo ja ho saps, cafè amb llet curt de cafè, llet freda i sacarina sense el "regalet" afegit de xocolate, mini galeta, caramel, grá de cafè enxocolatat etc.

De tota manera si unifiquesim gustos per al cafè amb llet no hi hauria polèmica sobre el mateix i sempre millor això que polemitzar d´altres coses mes greus...i es que a qui l´hi ve de gust discutir devant de una bonísima tassa de CAFÈ AMB LLET CURT DE CAFÈ AMB LA LLET FREDA I SACARINA?

Un Kiss

Arda ha dit...

Ostres Mon. Obre el teu blog d'una punyetera vegada!!.
Podríes mostrar-nos els teus Mandalas i una bona part del teu enginy a l'hora d'escriure.
Apa germaneta.....
Qui ha dit mandra?.

Un altre Kiss x tu.