dijous, 15 d’abril de 2010

Curset de cuina amb Thermomix


Aquesta màquina i jo, estem entrant en una relació de ple enamorament (jo estic enamorada de la màquina; ella de mi....no ho puc saber).

La Maria, la meva "assessora" i amiga, n'està molt orgullosa de la meva creixent admiració i o dependència de la màquina que ho cuina TOT!.

A part del tortell de Reis que surt fantàstic, la coca de Sant Joan extraordinària, els canelons, les cremes, el caramel·litzat de pebrots amb formatge Philadelphia i un llarg etcètera, avui hem vist fer i hem tastat:

Crema de pebrots del "Piquillo"

Fideuà

Pollastre amb escabetx i tonyina amb escabetx.

Truita de patates.

Crema blanca amb taronja i maduixes.

Coca de forner.

I una sangria!.....hips!!...quina sangria.....que bona, hips!!.....molt, molt, hips, bona......HIPS !!!!!!

Voleu la recepta de la sangria?.

Demaneu-mela. Us la penjaré al blog, quan aquest coi d'ordinador s'estigui quiet!. Hips...

3 comentaris:

garbi24 ha dit...

Caram amb la sangria......que mou fins i tot l'ordinador, segur que us la donen per veure-ho tot una mica més fàcil
Bona cuina

mon-elizabeth ha dit...

el dilluns provaré els pebrots
el dimarts em sembla genial la fideuà però no vindre sola, en vindrem tres
el dimecres va be el pollastre, la tonyina la guardarem per el dijous
el divendres la truita de patates
la crema blanca amb taronja i maduixes de postre (cada dia amb una petita variant "please" sense escatimar maduixes que ja n´es temps)
la coca de forner alternada com a substitut del pa o dolça que me la emportaré per els esmorzars
la sangria CADA DIA
posat les piles germaneta que falten el menú del dissabte i el de diumenge!
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Trencanous ha dit...

Una mica tard, però m'apunto amb la Mon.
I de pas, a veure si ens passes totes aquestes receptes!