dijous, 11 de setembre del 2008

FELIÇ DIADA


Avui els telenotícies parlen del mes destacat del dia….
Els funerals d’estat per les víctimes de l’accident d’aviació d’aquest passat Agost.
De l’homenatge en la Zona Zero (amb la presencia d’en Bush, faltaria mes) per les dissortades víctimes de l’atemptat terrorista de ja fa set anys a NY.
De les tempestes que venen….meteorològiques i financeres.
De la “conxorxa” judicial.
De la lliga (de futbol es clar).
I……..Valguem Deu!.
Del centenar d’ajuntaments que avui ha hissat L’ESTELADA!!.
Senyors periodistes:
Hem sento desinformada, o millor, molt mal informada.
Funerals d’estat a les pobres persones que varen agafar el vol que no haurien d’haver agafat mai?. I perquè no es fan funerals d’estat a totes les pobres víctimes de la carretera que: no ha consumit alcohol ni drogues ni excedeixen els límits de velocitat, i desgraciadament, la mala sort els posa en el camí d’un boig?.
Homenatge als pobres desgraciats que l’atzar va fer que el seu lloc de treball, d’esbarjo o la seva visita turística d’aquell dia nefast fos en les mastodòntiques torres en la ciutat dels gratacels?
No hi estic d’acord.
El meu particular homenatge, va per :
Els homes i les dones que cuiden CADA DIA els seus vells.
Els homes i les dones que ANÒNIMAMENT fan labors de reinserció a les presons.
Els homes i les dones que MES RERE MES, lluiten en els camps de refugiats intentant amb els seus coneixements (que no amb els suficients recursos), guarir una població que pateix el pitjor desarrelament.
Els homes i les dones que LLUITEN contra els causants d’una de les mes execrables lacres de la societat i de la que en son víctimes els mes petits.
Els homes i les dones ANÒNIMS que diàriament es veuen obligats a seguir endavant, a tirar endavant una família o una col·lectivitat, mancats del mes elemental.
A la BONA GENT en un temps en que els mitjans de comunicació i la societat (que som tots), devalua la bondat, l’altruisme i la generositat.
Ah!.....
I avui, agradi o no, ho celebreu o no, cadascú es prou lliure (o hauria de ser-ho), es LA DIADA.
Avui es la Festa Nacional de Catalunya.
A tots i totes: Feliç Diada!.