diumenge, 4 de maig del 2008

Cambrils de nou


Aquesta época de l'any es la meva preferida per anar a la platja.

Aquesta vegada, el lloc per aparcar la "caseta dels cargols", ha sigut la Llosa, al costat de "El Dorado".

Hem compartit espai amb dues altres autocaravanes, uns lleidetans i uns francesos. Els francesos, portaven una gossa enórme tota negra i que no ha deixat mai el seu lloc de guardiana al costat del cotxe dels seus amos. Be, aixó ens semblava a nosaltres, fins que hem vist que la pobra béstia, era practicament invàlida. Es desplaçava molt poc a poc amb les potes del devant i arrossegant les del darrera que se l'hi creuaven sense control.

El seu amo, la tractava amb molt d'afecte i mai l'hi faltava el cosi de l'aigua ben a prop. Enhorabona "monsieur" per la seva lliçó d'amor als animals. Molts altres amos d'un gos amb aquesta minusvalía, ja l'hauríen fet sacrificar.

Aprofito per dir al meu germà Esteve, a la Diana , el Pau i la Lluna, gràcies també per cuidar el Net, ara que l'hi falta un ull a consequencia d'un tumor.

Felicitats a tots els que estimeu, respecteu i compartiu la vida amb els nostres millors amics.

Penjo una fotografía de la Juca..... es una entusiasta de la "caseta dels cargols" i de la platja.

1 comentari:

Esteve Muntada Molas ha dit...

Doncs el Net ens ha donat una lliçó. Ha superat ràpidament el fet d'haver perdut un ull i ja està tant juganer, simpàtic, afable i galifardeu com sempre. Gràcies en nom de tots.