dimecres, 27 d’agost del 2008




Sortim de Carcassona a primera hora del matí perquè el nostre destí es lluny.
Volem arribar a Gironde sur plage, a la costa oest a la regió d,Aquitània i ens queda tota la jornada de camí.
Ens aturarem per dinar i abans d,axó, també farem alguna parada per estirar les cames. En Josep, com cada dia, ens “canta” els quilometres, les hores que preveu el navegador i recorda a l,Esteve, la necessitat (ves per on), de repostar de carburant no més tard de que l,agulla senyali que queda 1/4 de dipòsit.
I es que l,Esteve, te una incontrolable necessitat morbosa, d,apurar les reserves al límit!. Ja n,he tingut l,experiència en un viatge anterior….al final varem riure molt peró fins que no varem trobar l,àrea de servei , teníem l,estomac ple de papallones voleiant sense control…uf!. Els viatges amb l,Esteve no son mai avorrits us ho asseguro.
Després de dinar en una de les innumerables “aires” de descans franceses (força boniques en general i netes), reprenem viatge.
Passem tan a prop de Bordeus i sabent que ha estat declarada “Patrimoni de l,humanitat” per la UNESCO, decidim sumar uns quilometres més a la ruta del dia i poder fer un petit “tur” turístic sense baixar dels cotxes.
I aquí es compleix un dels mals presagis d,en Josep: “Si entrem en una població gran amb les autocaravanes , SEGUR que ens perdrem”.
Doncs si , hem perdut en un obrir i tancar d,ulls, l,Esteve, la Diana, la Lluna, el Pau i el Net !.
Els hem recuperat via telèfon mòbil, donant a la Diana les indicacions pertinents:
Direcció París Diana, després de deixar la sortida de Bergerac (la del Cirano….), ens esperem a la primera àrea de servei que trobareu, una TOTAL, d,acord?...Està entès Diana?.......Aurrevoire!!.
Al cap d,uns llaaaaargs minuts, apareix l,autocaravana dels nostres companys. Continuem que aquí no ha passat res. Ah!. Marxem amb la convicció de que valdrà la pena en una altre ocasió, una visita amb calma a la ciutat.
Queda anotat al “quadern de bitàcora” per un proper viatge.