dissabte, 19 de desembre del 2009
Pastis de pastanaga
Ingredients per 6 persones.
300 g. d'ametlles
200 g. de sucre
La pell d'una llimona (només la part groga)
300 g. de pastanagues pelades
4 ous
80 g. de farina
1 sobre de llevat Royal
Un pessic de sal
mantega i farina per el motlle
Sucre glass
Preparació:
Ratllar les ametlles fins a deixar-les ben fines.
Ratllar les pastanagues.
Es tamisa la farina i la barregem amb el llevat, a continuació, afegim l'ametlla i la pastanaga.
Es baten els ous amb el sucre, s'hi afegeix la pell de la llimona ratllada i el polsim de sal.
Ho triturem tot amb la batedora.
Untem un motlle amb mantega i l'enfarinem, fent saltar el sobrant de farina, només que quedi "nevat".
Escalfem el forn a 180º
Posem la barreja en el motlle i l'enfornem uns 40 o 45 minuts.
El "punxem" per veure si ja es cuit i després de desmot-llar-lo, l'empolvorem amb el sucre glass.
Aquesta es la manera com jo el faig, però mirant a Internet, he vist que hi ha qui hi posa una cobertura de xocolata, altres coco, altres nous etc.
A gust de cadascú. Es faci com es faci, surt molt bo. Prove-ho i bon profit!.
Agnès, aquesta recepta, va dedicada a tu especialment. Per quan tornis a trobar una pastanaga especial que mereixi una "mort dolça".
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
2 comentaris:
OOOHHH!
Moltes gràcies!
No se si em quedarà tant bé com a tu, però i tant que el faré aquest pastis, i ben aviat!
(Encara que segurament seran pastanagues normals)
Ets encantadora!
Arda del meu cor!!!!
Canviam les ametlles, per alguna altra cosa, i l tastarem!!!
Petonets.
Publica un comentari a l'entrada