dimarts, 16 de febrer del 2010

Disfresses.....






Tothom es disfressa!.

Es molt curiós veure com va disfressada la gent aquests dies en que es celebra el Carnaval a moltes de les nostres poblacions.

A mi, particularment, no m'ha agradat mai disfressar-me. Ja vaig comentar en un post anterior, que l'únic Carnaval al que m'agradaria molt assistir i amb una de les seves magnífiques disfresses, seria el Carnaval de Venècia. Per mi, un punt i apart en les festes de Carnaval.

Diumenge passat, varen fer la festa de disfresses dels mes petits del meu poble, preludi de la rua de Carnaval que es farà aquest diumenge vinent.

Hi va haver ball, amenitzat per un grup de pallassos que varen fer les delícies dels mes petits i varen fer que pares, mares, avis i iaies, saltéssim, balléssim i ens ho passéssim d'allò mes be amb els nostres petits.

La meva neta "apunta maneres" de balladora. S'assemblarà a la seva mare que te una gràcia especial per el ball. Jo crec que aquestes dots son innates, i la meva filla les te, sens dubte (i no es passió de mare). En poden donar fe, tots els que venien a la Festa Major d'estiu de la Molina. La meva petita (llavors), era l'atracció i el grup de músics que venia, la pujaven a l'escenari i ballava al so de les seves cançons amb molta gràcia......fins que va entrar a l'edat de la vergonya i....es va acabar l'espectacle!.

Ara la seva nena de tretze mesos, fa el que sa mare feia llavors i a mi m'emociona veure com s'hi assembla.

Coses de iaies, es clar!.

Tornant a la festa de Carnestoltes, hi havia disfresses per tots els gustos. I com sempre, els mes petits de tots, eren els que feien mes gràcia. Granotes, pollets, vaquetes, marietes, conillets.....tot el "bestiari"!.

Graciosos de veritat.

I es que aquest binomi "criatura-animalet", es entendridor!. O no ?.

3 comentaris:

Mireia ha dit...

Perdona...QUÈ VOL DIR BESTIOLARI?. Per què no fas referència al teu escrit del CIRC HA ARRIBAT TIRU TIRU LIRU...? Sens dubte la reina del carnaval no portava cap disfressa d'animal, ans el contrari. Era la pallasso més maca que s'ha vist mai a la vida a Taradell i comarca (i no és amor de mare). Si mireu els "ecos de sociedad" del dilluns tots en parlen. Donc fe.

Garbí24 ha dit...

Que macos tots, però m'ha encantat l'elefantet....

Agnès Setrill. ha dit...

El de mofeta, el primer, és el que trobo més graciós, i més per aquesta edat, que quan es caguen benbé hi posen el "toc mofeter", hehe!