dimecres, 14 de maig del 2008

A tots els deus


A tots els déus i deeses: Pietat!.

Primer Birmània, aquesta setmana, la Xina, anteriorment.....tants i tants desastres naturals o no, i tantes i tantes vides humanes o no, perdudes per sempre, desgraciades per sempre, desfetes per sempre...

I la culpa?. Aquests déus inclements, sense pietat. La natura desfermada, sense control per culpa de la mà del home, i la desidia dels déus.

Que petits i misserables som!. I tenim uns governants, encara més petits i més misserables.

Son els déus actuals. Els que mostren tota la seva ineptitut devant les desgràcies dels altres. Els que només treballen per els seus interessos mesquins i egoistes. Els que s'han erigit en els nostres déus i des del seu Olimp particular, van atorgant les gràcies divines als seus acòlits i als demès, "que els bombin". Amén.

Que Gaia ens sigui clement!.

2 comentaris:

Mireia ha dit...

Realment és un dels missatges més tristos i més realistes que he llegit en el teu blog. Hi ha algú en aquest mon que es mereixi viure tantes penuries i desgràcies? Jo crec que no.
Uns quants privilegiats hem tingut la sort de nèixer en una societat benestant i no ser mai prou conscients de la sort que arrivem a tenir.
Crec que no hi ha res a dir davant de tantes injustícies i desigualtats.

Arda ha dit...

El meu post, no te res a veure amb la religió. Tinc les meves creences i respecto molt les dels altres. Només demano bondat de cor.
Mai parlaré de religió ni de polìtica.
Tolerància per sobre de tot!.