dijous, 22 de gener del 2009

He vençut l,insomni !!.




He vençut l,insomni!.

Últimament (una llarga temporada per ser exactes), no hi havia forma humana de dormir a partir de les tres o les quatre de la matinada.

Els i les que patiu insomni, sabeu molt be del que parlo. Es exasperant. Els ulls s,et obren com taronges, estàs cansat i necessites dormir....peró no hi ha manera!.

Vas entrant en una espiral de neguit i de nervis....i no pots dormir.

Prens un got de llet calenta que sembla que te efectes sedants....i no dorms.

Compres valeriana a la farmàcia, perquè t,han dit que axó si que t,anirà be, axó es oli en un llum......i escurces una mica la vigília, però.....no hi ha manera de dormir.

Comptes ovelles. Les de la Cerdanya, les del Pallars i les de ..... res de res, no pots agafar el son.

I per fi, oh miracle!.

Fa dies que dormo com un angelet. I us vull donar la recepta. Perquè a mi em funciona meravellosament. Perquè em relaxa, em distreu i em diverteix.

Es el HARRY POTTER!!.

Ja vaig per el quart volum i penso llegir-me la saga completa. I tinc molts llibres pendents de llegir i alguns de rellegir. Ja ho faré, segur, peró el meu llibre de capçalera ara com ara, es un HP.

No em truqueu a partir de les deu.....seré a Howards. Bona nit!.

1 comentari:

Lluna ha dit...

Jo ja fa temps el vaig descobrir, nomès n'hi havia 2 de llibres publicats i cap pel·licula i el vaig començar no massa convençuda de lectura d'estiu i ja me'ls he llegit tots, són entretinguts, divertits a estones i altres estones que no ports deixar-los per poder veure què passarà. Benviguda al club d'en Harry Potter.