Tinc un dubte existencial:
S,està convertint en una obsessió malaltissa.
Cada vegada que passo per la mateixa desagradable experiència, estic uns dies donant voltes i mes voltes al tema i no hi trobo una explicació coherent per mes que m,encaparri i m,espremi les neurones.
I quan hem penso que ja ho he oblidat, que ja ho estic superant….passa un altre cop!.
I ja hi tornem a ser.
Torno a donar voltes i mes voltes a la mateixa pregunta.
I pensar el perquè.
I no trobar cap explicació al fenomen.
Perquè no en té.
Perquè l,absurd no es pot explicar.
Veta-ho aquí.
I si algú té la resposta a aquest misteri que m,angoixa tant….per favor, m,ho pot aclarir?.
L,hi estaré eternament agraïda.
Com pot ser que EN CAP lavabo de CAP restaurant , per mes bo que sigui i per mes estrelles o forquilles o ….tan se val el que sigui que tingui per demostrar que es “de categoria”, hi hagi calefacció?
A les pobres i sofertes senyores, ens toca fer el pipí, en un lloc gèlid al bell mig de l,hivern, amb temperatures sota zero.
Nosaltres no ens podem descordar la bragueta i ja està.
Ens hem de pujar les faldilles o abaixar els pantalons mes avall dels genolls.
Baixar-nos les mitges.
I tremolant com unes fulles, miccionar ràpidament, abans que s,ens congeli el….
Reivindico la calefacció als lavabos públics!.
I si no…..a fer punyetes les estrelles Michelin. I les forquilles orgullosament arrenglerades en la façana principal.
Hem nego a que s,em congeli el cul!.
I pregunto: A quina temperatura es deu congelar el pipí?....
S,està convertint en una obsessió malaltissa.
Cada vegada que passo per la mateixa desagradable experiència, estic uns dies donant voltes i mes voltes al tema i no hi trobo una explicació coherent per mes que m,encaparri i m,espremi les neurones.
I quan hem penso que ja ho he oblidat, que ja ho estic superant….passa un altre cop!.
I ja hi tornem a ser.
Torno a donar voltes i mes voltes a la mateixa pregunta.
I pensar el perquè.
I no trobar cap explicació al fenomen.
Perquè no en té.
Perquè l,absurd no es pot explicar.
Veta-ho aquí.
I si algú té la resposta a aquest misteri que m,angoixa tant….per favor, m,ho pot aclarir?.
L,hi estaré eternament agraïda.
Com pot ser que EN CAP lavabo de CAP restaurant , per mes bo que sigui i per mes estrelles o forquilles o ….tan se val el que sigui que tingui per demostrar que es “de categoria”, hi hagi calefacció?
A les pobres i sofertes senyores, ens toca fer el pipí, en un lloc gèlid al bell mig de l,hivern, amb temperatures sota zero.
Nosaltres no ens podem descordar la bragueta i ja està.
Ens hem de pujar les faldilles o abaixar els pantalons mes avall dels genolls.
Baixar-nos les mitges.
I tremolant com unes fulles, miccionar ràpidament, abans que s,ens congeli el….
Reivindico la calefacció als lavabos públics!.
I si no…..a fer punyetes les estrelles Michelin. I les forquilles orgullosament arrenglerades en la façana principal.
Hem nego a que s,em congeli el cul!.
I pregunto: A quina temperatura es deu congelar el pipí?....
3 comentaris:
tens raó xiqueta!!!!
ara jo de tu, no perdria el temps capficant-m'hi, aniria rapidet....
Quizas sea para que nadie se ponga a leer en el water?
Y luego esta el tema de la luz, cuando mas la necesitas se te apaga..
Ben cert... però és pitjor a la feina (o no) que tampoc tenim cale, i SI que tenim finestreta per venitlar les farums. I no portem mitges (se suposa que no), i passem dos o tres mesos amb temperatures sota zero...
Publica un comentari a l'entrada