dijous, 9 d’abril del 2009

l'estupidessa d'en Berlusconi


Cap país es mereix un personatge com aquest com a principal mandatari.
Se suposa que hauria de ser una persona altament qualificada, amb una formació sòlida, amb una humanitat i sentit del deure envers els seus compatriotes mes sòlid encara.
Peró no es així. Dissortadament no es aquesta la realitat.
El senyor Berlusconi (senyor es un dir), els diu al les pobres persones que han patit una tragèdia que no oblidaran mai, que s'imaginin que estan de camping!.
I jo em permeto esmenar-li la plana al primer mandatari italià.
Sap que vol dir estar en un camping senyor meu?. Jo que he sigut junt amb la meva família, usuària d'aquests espais de convivència, companyonia i camaraderia que vostè desconeix, l'in farè cinc céntims:
Estar de camping vol dir:
Viure i gaudir de l'aire lliure, d'una sensació plena de llibertad. Vol dir, conviure amb altres persones amb absolut respecte mútu (salvant algunes excepcions). Vol dir vida sana, esports, excursions, platja o montanya. Vol dir jocs, bon humor, rialles, ambient distés i dies feliços.
L'hi sembla que aixó s'assembla ni de lluny amb el que estàn vivint els disortats compatriotes seus?.
Senyor Berlusconi:
Potser convindría que per una temporada deixes els hotels de cinc estrelles i es donés un bany de realitat. Veuría el mon des d'una altre perspectiva l'hi ho asseguro.
Ah!. No cal que s'en vagi de camping. Hem temo que no es l'ambient en el que vosté se sentiría mes a gust....i nosaltres tampoc volem aquesta mena de persones compartint dies de lleure i relax.
Vosté que te tant poder....creu que sería possible fer.se amb una "sobredosi" d'humanitat?.
No es cara, no pateixi.

1 comentari:

Andrea. ha dit...

Senzillament és un impresentable.