dijous, 12 de juny del 2008

On és la cotorra ?.


L.Hospitalet de Llobregat, Bellvitge. Entre l.hotel Hesperia i la Ciutat Universitària.

Aparco en una avinguda de palmeres, anem a esmorzar amb la meva filla perqué encara que només son les 8 del matí i ja tenim la gana feta.

M.hauré d.esperar fins quarts d.onze que ella surti de presentar la Tesina sobre Infermería Comunitària. Cap problema. Aprofito per fer la compra en un supermercat amb evidents senyals en les seves prestatgeríes, de la vaga de transportistes.

Passejo, compro una revista i un Sudoku (per mestres ****), i amb tot, ja tocan les deu del matí.

La Mireia em fa saber via SMS que m.esperarà on tenim el cotxe a les onze i vint minuts aproximadament. "Em sap greu mare, no t,estàs avorrint?".

NO. He trobat una distracció la mar de divertida (per a mí), els veins del barri, potser no la hi troban tan.

Jugo a buscar "cotorres". Ocellets verds, els "okupes" de les palmeres . Penso que, ni les unes ni les altres, son d.aquestes contrades . Algú les va portar oi?.

A Màlaga s.han convertit en una vertadera plàga...n.hi han a milers i fan una cridória eixordadora peró no menys que els avions que constantment aterren i s.enlairen del aeroport proper (massa proper) a la ciutat.

I mentre espero la Mireia i recordo la meva estada a Màlaga,....jugo a buscar cotorres verdes entre el verd de les palmeres. On és Willye ?.

2 comentaris:

Andrea. ha dit...

Quan tornis per Cambrils, les podràs buscar per les palmeres de la zona del Cavet, n'està ple!!!

Ahir, vaig voltar per dos supermercats, un on les lleixes estaven d'allò més buides, i l'altre que no hi faltava de res.
Això sí, que no et vulguin vendre la moto de que el peix és fresc, eh?

Com li ha anat la Tesina a la Mireia?

Unknown ha dit...

Diumenge vam nar a passejar amb uns amics per Cambrils (pi rodó), i també en vam trobar un munt. La Claudia (2 anys) ja els reconeix: les "torres", les gavines, els coloms, i els "turnells", i genèricament, els "mixons" (que si no dius mixons és q no ets de Cambrils). Lo més curiós és que coloms (que semblen gallines) es barregen amb les gavines (que semblen gavines)... són competència, ja que busquen el mateix menjar! Es veu que, degut al canvi climàtic, n'hi han que ja no fan aquells milers de km per buscar climes més càlids/frescs. I després, les cotorres, d'on venen? Es que se'ns han escapat de quan les compravem a Les Rambles?