dissabte, 28 de juny del 2008

Una aventura d'estiu.


Serà la meva aventura particular i em té molt engrescada i una mica atemorida. Tindré a casa dos germans del Marroc, tres dies per setmana per fer.los classes de reforç. La Loubna i el Mohamed de 7 i 12 anys respectivament.

Vaig entrevistar.me amb la mare amb l'ajuda d'un traductor doncs ella nomès parla amazic i va mostrar.se molt engrescada amb el projecte. Espero no decebre.la.

Les mestres de la Loubna, m'han dit que és molt inteligent i molt moguda. La vaig coneixer i al principi s'amagava darrera les faldilles de la mare, després ja reia una mica avergonyida i finalment va contestar les meves preguntes amb monosìlabs (aixó si), peró va ser el primer pàs.

El Mohamed es "un manta" segons la seva tutora, i una mica trapella. Veurem com ho trampejo.

Ja us en farè cinc cèntims. De moment, vaig arribar de l'entrevista amb les tutores dels nens, carregada de cuaderns que m'hauré de mirar per programar la feina de cada día.

Us desitjo i hem desitjo : un bon estiu!.


3 comentaris:

Ximo ha dit...

Que Al.là s'apiadi de tots nosaltres...

Esteve Muntada Molas ha dit...

Estic segur de que els captivaràs!

Unknown ha dit...

Això està molt bé! Jo alguna vegada havia pensat en fer-me padrí d'aquells de la Queta (allò q quedes amb algú un cop per setmana i parleu en català fent un cafè o lo que sigui. Més que polítics (de poca monta i molt sou), el que ens cal és gent com tu que hi posi el seu granet d'arena. "Pensa globalment, actua localment", diuen.