diumenge, 1 de juny del 2008

Truita de patates


Algú pensa que la truita de patates, no pot ser mai tema de discusió en una sobretaula familiar?. Doncs sí, pot ser.ho.

Per sort, varem obviar la "truita lìquida" de Ferràn Adrià. Es podría haber allargat la discusió fins ben entrada la matinada.....

I ara pregunto:

Truita de patates a la manera tradicional amb una paella plena d'oli d'oliva, ben rosses i cruixents?

Truita de patates amb la Thermomix, amb molt poc oli, aigua i que queden amb una textura més tova?

Truita lìquida?

Ah!. Aquesta es una de les qüestions a debatre, peró n.hi ha més!!

Amb quina manera de fer la truita de patates s.embruten més "estris" de cuina?.

I si a sobre, per complicar.ho encara més, fem "cuallar" la nostra truita al forn?.

No dormo

No deixo de pensar.hi

Necessito ajuda...help!.

Son gairabé les vuit del vespre i vaig a començar a fer el sopar.

TRUITA DE PATATES....ES CLAR!!.

5 comentaris:

Andrea. ha dit...

Per mi, la truita de patates amb ceba!!!
La ceba ben meloseta, les patates cruixents però escorrent l'oli sobrant, i si l'ou queda mig quallat, doncs genial!!!.

Ximo ha dit...

- No trobes que fa molt de sol?
- I per què en culpes al Govern?
- Govern? Quin Govern??? Només dic que fa molt de sol!
- La gent com tu em treu de polleguera, sempre culpant el Govern de tots els mals!
- Però... ???


Doncs això.

Andrea. ha dit...

Ximo?????????????
Què t'has fumat ja?

Unknown ha dit...

Una paella (antiahderent), una espàtula (de fusta), patates (Kennebec), ceba (de Figueres), oli (del suau i poc, només "que es vegi"), i temps (45min?). No necessiteu res més per fer la millor truita del món mundial. I pa de pagès, i tomàquet de sucar, i oli - aquest del bò - són el millor complement.

Arda ha dit...

Luthien: T.escolto.
Xepe: Prenc nota.
Ximo: Quin Ximo?....ah, el que de vegades ès comb una pedra a la sabata de la seva mare?. Sí, aquest. La pedra sempra serà "pedreta", no ens hem de preocupar.
I que bonic i obedient que eres de petitó!.